Sök på hela sajten

Lexikonlänkar

Sydöstasiatiska språk

 

 

Indonesiska

 

Freedict.com  en  id

Databas för ordöversättning mellan engelska och indonesiska. Sökning kan göras i båda riktningarna.

 

Tagalog

 

LEXIN Bokmål-tagalog  no  tl

Översättningsordbok från norskt bokmål till tagalog med cirka 36 000 uppslagsord, avsedd för invandrare i Norge. Ordboken innehåller uppgifter om uttal och böjning av norska ord samt ordförklaringar på norska.

 

LEXIN Nynorsk-tagalog  no  tl

Översättningsordbok från nynorska till tagalog med cirka 36 000 uppslagsord, avsedd för invandrare i Norge. Ordboken innehåller uppgifter om uttal och böjning av norska ord samt ordförklaringar på norska.

 

Thailändska

 

English-Thai Dictionary Online  en  th

Databas med 83 000 engelska ord och fraser och deras motsvarigheter på thailändska. Sökning kan göras i båda riktningarna.

 

LEXIN Bokmål-thai  no  th

Översättningsordbok från norskt bokmål till thailändska med cirka 36 000 uppslagsord, avsedd för invandrare i Norge. Ordboken innehåller uppgifter om uttal och böjning av norska ord samt ordförklaringar på norska.

 

LEXIN Nynorsk-thai  no  th

Översättningsordbok från nynorska till thailändska med cirka 36 000 uppslagsord, avsedd för invandrare i Norge. Ordboken innehåller uppgifter om uttal och böjning av norska ord samt ordförklaringar på norska.

 

Svensk-thailändskt lexikon  sv  th

Databas för översättning från svenska till thailändska. Dessutom finns ett diskussionsforum om Thailand och thailändska.

 

Vietnamesiska

 

Dict.com Vietnamesisk-svensk ordbok  sv  vi

Ordbok för översättning mellan vietnamesiska och svenska. Den innehåller 10 300 uppslagsord, 12 900 exempel och 32 300 översättningar. Sökning görs samtidigt på båda språken.

 

LEXIN Bokmål-vietnamesisk  no  vi

Översättningsordbok från norskt bokmål till vietnamesiska med cirka 36 000 uppslagsord, avsedd för invandrare i Norge. Ordboken innehåller uppgifter om uttal och böjning av norska ord samt ordförklaringar på norska.

 

LEXIN Nynorsk-vietnamesisk  no  vi

Översättningsordbok från nynorska till vietnamesiska med cirka 36 000 uppslagsord, avsedd för invandrare i Norge. Ordboken innehåller uppgifter om uttal och böjning av norska ord samt ordförklaringar på norska.

 

Từ điển tiếng Việt  en  vi

Databas som bland annat innehåller en engelsk-vietnamesisk ordbok med 58 000 artiklar. Sökning kan göras i båda riktningarna.

 

VDict.com  en  vi

Databas för översättning av ord och fraser mellan engelska och vietnamesiska. Sökning kan göras i båda riktningarna.

 

VNMedia  sv  de  en  fr  vi

Ordlistor för översättning mellan vietnamesiska och andra språk. Den svenska ordlistan är mycket liten, men det finns stora ordlistor till/från engelska, franska och tyska.

 

 

 

 

Bookmark and Share

 

© 2013–2019 Cercurius AB — Uppdaterad 2019-09-18

Översätt sidan!

Madeleine Lars

 

sidvisningar

sedan 2013-08-01