Sök på hela sajten

Tidigare liv-terapi

 

Tidigare liv

Tror du på reinkarnation? Att vi har levt tidigare och kommer att återfödas och leva igen? Eller tror du absolut inte på det? Faktum är att det inte spelar någon roll vilket. Tidigare liv-terapi är så effektivt att du inte behöver bry dig om ifall det är ett "äkta" tidigare liv du upplever eller om det "bara" är det undermedvetna som skapar kreativa lösningar på dina problem. När du upptäcker att du har blivit av med ångest, rädslor eller andra problem har metoden fungerat, och det är huvudsaken!

Du kan också få en god portion ökad självkännedom genom att du får se mönster som återkommer i liv efter liv (eller hur du nu vill uttrycka det...), vad gäller beteenden, relationer, preferenser/antipatier och mycket annat. När du väl har fått den självinsikten är det lättare att bryta de mönstren.

Observera att det alltid är du själv som har upplevelserna under hypnosen, det är inte jag som berättar för dig vem eller vad du var.

Regression

Tidigare liv-terapi brukar ibland också kallas regressionsterapi. Det är inte fel, men begreppen betyder inte riktigt samma sak. Regression betyder "återgång" och används inom psykoterapin om en återgång till ett tidigare stadium, oftast till barndomen i det här livet, och inte nödvändigtvis till ett tidigare liv. Tidigare liv-terapi innefattar därför alltid en regression, men en regression innefattar inte alltid en tidigare liv-upplevelse.

Terapins längd

Om du bara vill boka tid för en enda session går det alldeles utmärkt. Men om du har något problem som ingen annan terapiform har lyckats lösa så kan det hända att orsaken inte finns i det här livet utan i ett tidigare, och då kan det behövas flera sessioner för att komma åt roten till det onda. Ett exempel kan vara att du är oresonligt och oförklarligt rädd för vatten, och förklaringen är så enkel som att du har drunknat i ett tidigare liv. Att återuppleva händelsen och komma till insikt om orsaken leder i de flesta fall till att ens skräck/rädsla/ångest försvinner.

Erbjudande

För många som kommer på en tidigare liv-session är såväl tidigare liv-terapi som hypnos nya upplevelser som båda kanske känns lite pirriga just därför att det är något okänt. Jag tycker att det är bättre att koncentrera sig på en ny sak i taget, och därför har jag ett erbjudande som jag tror att jag är ensam om:

Boka och betala en tidigare liv-session hos mig så får du komma på en gratis hypnossession först! Sessionerna ska inte äga rum på samma dag men inom loppet av två veckor.

Om du väljer att inte komma på hypnossessionen utan direkt till tidigare liv-sessionen är det samma pris.

Villkor

En tidigare liv-session tar totalt ca 2-3 timmar inklusive introduktion och efterbearbetning. Jag är SSEAH-diplomerad tidigare liv-terapeut och är verksam i Stockholms kommun och Vimmerby kommun.

Första sessionen kostar 1 200:- och varje efterföljande session kostar 600:- Jag ger ett lägre pris fr.o.m. session 2 därför att jag ser det som en längre terapi och inte som en "kul engångsgrej".

Den kostnadsfria hypnossessionen tar ca en halvtimme och består av ren avslappning.

Kontaktuppgifter finns på sidan Kontakt.

Min boksamling i ämnet

Här finns min samling av böcker om reinkarnation. Klicka på ett omslag för mer information om boken.

 

 

Bookmark and Share

 

© Cercurius AB 2013-2021 — Uppdaterad 2021-02-20

Översätt sidan!

Madeleine

 

sidvisningar

sedan 2013-08-01