Sök på hela sajten

Numerologi

 

Ditt liv i siffror!

Det finns många sätt att utforska vårt inre jag och vår personlighet på, och ett av de mest spännande är numerologi, eller talsymbolik.

Kan man verkligen avläsa en människa med hjälp av siffror?

Ja, det kan man absolut. All materia/energi vibrerar på en viss frekvens, och du har alltså din egen unika vibration, och det är den som dina siffror visar. De beskriver hur du är; dina resurser, vad som gömmer sig i ditt inre - kanske dig själv ovetande - och vad du visar utåt, vilken väg du ska gå här i livet för att få ut mesta möjliga av det, hur det är bäst för dig att leva just i år, eller nästa år, och mycket annat.

En vanlig missuppfattning är att talen "styr" oss. Det gör de självklart inte, lika lite som planeterna, tarotkorten eller linjerna i våra handflator styr oss, de berättar bara vad som redan finns i oss själva. Och berättelsen om oss själva är ju den mest spännande berättelsen som finns!

Konsultation

För att kunna ställa ditt numerogram behöver jag veta ditt fullständiga födelsenamn och när du är född (dag, månad, år).

Jag är diplomerad numerolog och är verksam i Stockholms kommun och Vimmerby kommun, men videosamtal över nätet går lika bra.

En konsultation tar ca en timme och kostar 600:- Kontaktuppgifter finns på sidan Kontakt.

Min boksamling i ämnet

Här finns min samling av böcker om numerologi. Klicka på ett omslag för mer information om boken.

 

Bookmark and Share

 

© Cercurius AB 2013-2021 — Uppdaterad 2021-02-20

Översätt sidan!

Madeleine

 

sidvisningar

sedan 2013-08-01