Sök på hela sajten

Kurser

 

Astrologi

Det här är en nybörjarkurs som består av både teori och praktik. Vi går igenom de teoretiska grunderna: tecknen, planeterna, elementen, kvaliteterna, husen och aspekterna, och sedan ställer vi horoskop och övar oss på att tolka dem. Inga förkunskaper behövs.

Vi kommer inte att rita upp några horoskop med papper och penna (som jag gjorde när jag började!), för numera finns det datorprogram och appar som gör det på nolltid. Vi kommer att använda en app som heter Aquarius2Go. Den är gratis och finns för Android, men något liknande lär också finnas för iPhone. Appen är dock inte nödvändig för att du ska kunna delta i kursen.

Pendling

Pendeln är ett kraftfullt redskap som kan användas till mycket mer än bara ja- och nej-frågor! Det är främst inom de två områdena medial kommunikation och healing som du kan ha stor glädje av den. Precis som med många andra fysiska redskap inom de här områdena går det att arbeta med eller utan, men fördelen med pendeln är att den ger tydliga utslag och hjälper dig att fokusera uppmärksamheten. Du behöver inte vara hemmastadd i symbolik och mystik utan får svaren/utslagen så att säga i klartext.

Kursen är uppbyggd så att den täcker båda områdena, medial kommunikation och healing. (Själv använder jag olika pendlar för de två områdena, men det är inte nödvändigt.) I den första delen lär du dig att pendla för att få svar på många olika slags frågor, och i den andra lär du dig healing med pendeln. Efter kursen, när du har fått inblick i båda områdena, kommer du garanterat att veta om du vill använda pendeln på båda områdena eller bara på det ena.

Drömgrupp

Innerst inne är det du själv som bäst vet vad dina drömmar betyder och vad symbolerna i dina drömmar står för. Men de flesta behöver hjälp med att ta fram den inre kunskapen, därför att det är svårt att se på sig själv med den nödvändiga distansen. Drömmarnas språk kan också vara svårt att tyda för den som inte är tillräckligt hemmstadd i det. Att prata om sina drömmar i en sluten grupp där alla känner sig trygga med varandra är ett ypperligt sätt att möta sin inre rika värld och nå ökad självinsikt.

Priser och villkor

Platsen för kurserna är i Vimmerby kommun. Datum och pris meddelas vid anmälan.

Om du är intresserad av att vara med, kontakta mig.

 

 

Bookmark and Share

 

© 2013–2019 Cercurius AB — Uppdaterad 2019-02-23

Översätt sidan!

Madeleine

 

sidvisningar

sedan 2013-08-01