Sök på hela sajten

Healing

 

Vad är healing?

Healing (läkning, helande) är egentligen allt som får oss att må bättre till kropp och själ. Det behöver inte vara samma sak för alla människor. Exempelvis är det bevisat att sällskapsdjur på äldreboenden får de äldre att må bättre och bli gladare och mer aktiva. Men de äldre som är allergiska mot djur eller är rädda för dem blir ju inte gladare och friskare av dem, tvärtom. Man kan därför med fog säga att det finns många olika sätt att utöva healing på, och det finns inte ett sätt som är det enda rätta. De metoder som vi använder oss av är reiki och pendelhealing.

Reiki

Reiki är en flera tusen år gammal metod som återupptäcktes i Japan för hundra år sedan och så småningom spreds till väst. Ordet reiki består av två japanska ord, rei och ki. Liksom de flesta abstrakta ord i de flesta språk kan båda orden översättas på många olika sätt. Den vanligaste översättningen brukar vara 'universell livsenergi'. Energin härrör alltså från universum och inte från reikiutövaren, så han eller hon är bara en kanal som energin strömmar igenom.

Det som reikikraften gör är att flöda till blockeringar i kroppen och lösa upp dem så att energin kan strömma fritt genom kroppen, vilket gör oss friskare. Reiki kan ges på två sätt, med handpåläggning och på distans. Handpåläggning innebär att du kommer till oss och ligger på en reikibänk, fullt påklädd, och slappnar av till meditativ musik medan vi utför behandlingen. Distansreiki betyder att vi skickar reiki när du befinner dig någon annanstans.

Observera att reiki är klassat som friskvård. Behandlingar är alltså avdragsgilla för företag.

Pendel

För mig är pendeln ett mycket viktigt redskap. Pendelhealing fungerar ensamt eller kan användas som komplement till reiki.

Aurarening

Aurarening innebär att man renar auran, det kraftfält som omger oss var och en, med hjälp av pendel. Pendeln tar bort gammal oren energi och fyller på med ny energi.

Chakrabalansering

Chakrabalansering innebär att man med pendel återställer balansen i kroppens chakran, tar bort gammal oren energi och fyller på med ny energi. Till skillnad från en reikibehandling går man här inte igenom hela kroppen utan fokuserar på chakrana, och det går därför fortare.

Distanshealing

Med reki skickar man distanshealing med hjälp av vissa symboler. Man kan även skicka distanshealing med hjälp av pendel. Vilken metod man föredrar är mest en smaksak, och det går också utmärkt att kombinera dem.

Healing till djur

Healing går förstås också att ge till djur - djur älskar att få healing. Jag skickar gärna healing till ditt husdjur.

Villkor

En reikibehandling tar ca 60 minuter. Pendelhealing tar ca 30 minuter. För plats och pris, kontakta mig. Priset är för övrigt detsamma oavsett om behandlingen utövas på plats eller på distans.

Jag är utbildad reikiterapeut. Jag håller också pendelkurser, se sidan Kurser.

 

 

Bookmark and Share

 

© 2013–2019 Cercurius AB — Uppdaterad 2019-02-23

Översätt sidan!

Madeleine

 

sidvisningar

sedan 2013-08-01